Επίθεση με βιτριόλι: Τι λέει ο 40χρονος – Γιατί ο δικηγόρος του προαναγγέλλει μηνύσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 40χρονος άνδρας που παρουσιάζεται ως “μήλον της έριδος” ανάμεσα στην 35χρονη κατηγορούμενη και την 34χρονη Ιωάννα στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι μίλησε στο Mega ο δικηγόρος του, Δημήτρης Γκαβέρας.

Ο κ. Γκαβέρας ανέφερε ότι ο εντολέας του περνά πολύ δύσκολα τις τελευταίες ημέρες. Η ζωή του έχει βρεθεί στο φως της δημοσιότητας, τα στοιχεία του, η οικογένειά του έχουν επηρεαστεί και δηλώνει «σοκαρισμένος». «Υπάρχουν πολλά θέματα που μας έχουν προβληματίσει. Ο ίδιος δηλώνει σοκαρισμένος, έχει δώσει κατάθεση, η οποία μεταφέρθηκε ως δήλωσή του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα, έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του ίδιου και της οικογένειάς του. Εκείνος θεωρεί ότι δεν έχει άμεση εμπλοκή με την υπόθεση», είπε ακόμη ο κ. Γκαβέρας, ο οποίος τόνισε ότι «ο πελάτης του δεν είχε καταλάβει, δεν μπορούσε να το φανταστεί ότι θα μπορούσε να προκαλέσει ένα τέτοιο γεγονός. Ο ίδιος δεν θεωρούσε ότι έχει σχέση με κάποια από τις δύο κοπέλες. Ο πελάτης μου δεν είχε συναντήσει την 35χρονη κατηγορούμενη περίπου το τελευταίο οκτάμηνο.Είχε μία περιστασιακή σχέση, δεν υπήρχε δεσμός».

«Θα κινηθούμε νομικά. Έχει θιχτεί η υπόληψή του», είπε ακόμη ο κ. Γκαβέρας, ο οποίος υπογράμμισε ότι «ο ίδιος θεωρεί πως έχει υποστεί ηθική βλάβη, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, είναι εγκλεισμένος στο σπίτι του. Δεν είναι σε θέση να μιλήσει με κανέναν».

Δείτε το βίντεο του Mega:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ