Επίθεση με βιτριόλι: Αυτές είναι οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό της 35χρονης – ΒΙΝΤΕΟ

Τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας, παρουσίασε το ΟΡΕΝ. Στο κινητό της τηλέφωνο έχει βρεθεί μία εφαρμογή συστήματος δορυφορικού εντοπισμού αυτοκινήτων, GPS. Πρόκειται για ένα σύστημα που παρακολουθεί ένα πομπό που έχει εγκατασταθεί σε κάποιο αυτοκίνητο, πιθανότατα της Ιωάννας κι έτσι ανά πάσα ώρα και στιγμή γνώριζε πού ακριβώς βρίσκεται το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Επίσης, έχουν καταχωρηθεί στο κινητό της με ημερομηνία 16/3/2019 φωτογραφίες με οδηγίες για το πού βρίσκεται κατάστημα που πουλάει πομπούς.

Μεταξύ άλλων στο κινητό της τηλέφωνο έχουν βρεθεί καταχωρημένες με ημερομηνία 8/5/2020 φωτογραφίες- στιγμιότυπα με κατάστημα στο Περιστέρι που πουλάει περούκες. Επιπλέον, σοκ προκαλεί το γεγονός ότι βρέθηκε φωτογραφία με ημερομηνία 25/6/2019 όπου απεικονίζει χάρτη με συντεταγμένες από την περιοχή της Καλλιθέας σε πολύ κοντινό σημείο από τον τόπο εργασίας της 34χρονης Ιωάννας καθώς και φωτογραφία με ημερομηνία 22/6/2019 που απεικονίζει την είσοδο της πολυκατοικίας που μένει η Ιωάννα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ