Αρπαγή Μαρκέλλας: Θέμα χρόνου η εξιχνίαση της υπόθεσης – Αναζητείται και ηλικιωμένος άνδρας

Θέμα χρόνου θεωρούν οι Αρχές ότι είναι η εξιχνίαση της υπόθεσης της μικρής Μαρκέλλας, η οποία είχε εξαφανιστεί και βρέθηκε έπειτα από σχεδόν 48 ώρες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η γυναίκα που φέρεται να άρπαξε την 10χρονη έχει ταυτοποιηθεί, καθώς οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τη μαρτυρία της Μαρκέλλας, η οποία την αναγνώρισε. Επίσης, διαθέτουν υλικό από κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος, που κατέγραψε την 10χρονη να περπατά στο πεζοδρόμιο μαζί με μία γυναίκα, η οποία σχετίζεται με την υπόθεση. Υπενθυμίζεται πως το κορίτσι εξαφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη, έξω από το σχολείο της.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρχές, εκτός από τη γυναίκα, αναζητούν κι έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην αρπαγή του παιδιού.

Η μικρή Μαρκέλλα είναι καλά στην υγεία της και έχει αρχίσει σιγά σιγά να ξεπερνάει το αρχικό σοκ που υπέστη. Παραμένει στο νοσοκομείο, όπου την παρακολουθούν ειδικοί παιδοψυχολόγοι, ενώ στη μητέρα της επιτράπηκε να τη δει μόλις για 20 λεπτά. Σύμφωνα με το Star, η μητέρα είδε την κόρη της λίγο μετά τα μεσάνυχτα, την πήρε στην αγκαλιά της, αλλά δεν την άφησαν να κάνει οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το πού και ποιος την πήρε.

Οι αξιωματικοί, που συνεχίζουν τις έρευνες, εξακολουθούν πάντως να χαρακτηρίζουν την υπόθεση ως εξαιρετικά σοβαρή.

Πηγή: star.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ