Θεσσαλονίκη – Ξεσπά ο πατέρας της φοιτήτριας: Ειπώθηκαν πολλά ψέματα

Σάλος προκλήθηκε με δημοσιεύματα που ήθελαν την κόρη επιχειρηματία Τάκη Μπέτα και της τραγουδίστριας Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα, “να διέσπειρε τον κορονοϊό σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη”.

Ο κ. Μπέτας αναφερόμενος στην περιπέτεια της κόρης του μιλώντας στο Secret επισήμανε: “Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος. Μας χρέωσαν πράγματα που δεν συνέβησαν ποτέ. Δεν ήταν καθόλου καλό αυτό που συνέβη. Και όλοι έχουμε στενοχωρηθεί πολύ. Ειπώθηκαν πολλά ψέματα”.

Στο ερώτημα για ποιον λόγο στοχοποιήθηκε η κόρη του σημείωσε πως “εγώ είμαι ένας επιτυχημένος στον χώρο μου επιχειρηματίας, δραστηριοποιούμαι πολλά χρόνια. Η Νατάσα είναι μια καταξιωμένη ερμηνεύτρια, οπότε αντιλαμβάνεσαι γιατί έγινε αυτό το πράγμα”.

Ο κ. Μπέτας αναφερόμενος στην κόρη του επισήμανε ότι “είναι πάρα πολύ στενοχωρημένη” και συνέχισε μιλώντας για τη στάση ορισμένων ΜΜΕ. “Νομίζω ότι όλοι σχεδόν, εκτός από κάποιους, έκαναν πραγματικό ρεπορτάζ. Όταν μαθαίνεις κάτι, οφείλεις να βγάλεις και την άλλη πλευρά. Δεν βγάζεις ένα θέμα αν δεν το διασταυρώσεις, για να προλάβεις να πάρεις τα εύσημα. Δεν μπορείς να σπιλώνεις κόσμο και μετά να κάνεις ρεπορτάζ”.

Πηγή πληροφοριών: εφημερίδα Secret

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ