Επίθεση με βιτριόλι: Ηχητικό ντοκουμέντο – Ο διάλογος της 35χρονης με την εταιρεία ταξί – ΒΙΝΤΕΟ

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ηχητικό ντοκουμέντο με τη συνομιλία της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα με την εταιρεία ταξί.

Η γυναίκα που μετέβη δύο φορές στην Καλλιθέα, καλώντας τα γραφεία της εταιρείας ταξί, ακούγεται να ζητά να κλείσει ραντεβού για τις 9:30 το πρωί της επόμενης μέρες. Η κατηγορούμενη ζητά να την περιμένει το ταξί στη λεωφόρο Θησέως. Όταν από την εταιρεία ταξί της ζήτησαν αριθμό επικοινωνίας, εκείνη απάντησε πως έχει βλάβη και ότι θα μπορούσε να προπληρώσει τη διαδρομή.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν από το STAR, η 35χρονη κατηγορούμενη καλούσε από απόρρητο αριθμό και έτσι χρειάστηκε να επικοινωνήσει μαζί της ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ταξί προκειμένου να πάει το όχημα στο ραντεβού.

“Μας ζητήθηκε ταξί. Μας είπε η εν λόγω κυρία ότι δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό του τηλεφώνου της γιατί είχε κάποια βλάβη. Η κλήση ήταν από απόρρητο αριθμό. Μίλησα και εγώ μαζί της προσωπικά. Μου είπε ότι χρειαζόταν ένα αυτοκίνητο γιατί είχε να πάει σε κάποιες συνεντεύξεις. Ακουγόταν αγχωμένη. Επειδή καλούσε με απόκρυψη, ήθελε να πείσει ότι δεν πρόκειται για φάρσα και ότι ήταν κανονική διαδρομή. Είπε ότι ήταν διατεθειμένη να προπληρώσει τη διαδρομή. Όποιο χρήσιμο στοιχείο είχαμε, το δώσαμε στις Αρχές”, αποκάλυψε μιλώντας στο STAR ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ταξί κ. Δημήτρης Μπήτας.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ