Ηράκλειο: Απολογούνται τα αδέλφια που άνοιξαν πυρ εναντίον 74χρονου – Τι ισχυρίζονται

Ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθούν τα δύο αδέλφια που το βράδυ της περασμένης Δευτέρας άνοιξαν πυρ εναντίον ενός 74χρονου. Ο εισαγγελέας τους έχει ήδη ασκήσει ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή – οπλοφορία. Μάλιστα στο Δικαστικό Μέγαρο εμφανίστηκε και ο τρίτος αδερφός ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Οι ίδιοι φαίνεται να αρνούνται τις κατηγορίες και να ισχυρίζονται ότι δεν στόχευαν τον 74χρονο.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό σημειώθηκε στον Χάρακα του δήμου Αρχανών Αστερουσίων όταν οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον ενός τρίτου ατόμου και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Άμεσα στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσσαράς, του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων Ηρακλείου και Ε.Κ.Α.Μ. Κρήτης και αφού εντοπίστηκαν οι δύο δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε οχήματα ιδιοκτησίας τους, ακολούθησε η σύλληψη τους.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες καθώς και σε έρευνες που διενεργήθηκαν σε ποιμνιοστάσια ιδιοκτησίας τους και στα οχήματα τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια και μαχαίρι. Επιπλέον, κατασχέθηκε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο. Στο σημείο μετέβησαν επίσης αστυνομικοί του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου για την εξερεύνηση του χώρου.

Πηγή: cretapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ