Η δικηγόρος του beach bar στον Άλιμο: Τα βίντεο και οι φωτογραφίες δεν αποτελούν βέβαιο αποδεικτικό μέσο

«Τα βίντεο και οι φωτογραφίες, δεν αποτελούν βέβαιο αποδεικτικό μέσο, αλλά επισφαλές», δήλωσε στο Mega η νομική εκπρόσωπος του beach bar στον Άλιμο, Σουζάνα Κλημεντίδη μετά την ανακοίνωση του δημάρχου της πόλης, Ανδρέα Κονδύλη πως θα επιβληθεί πρόστιμο 20.000 ευρώ και δίμηνο λουκέτο στην επιχείρηση για τις εικόνες συγχρωτισμού και συνωστισμού που παρατηρήθηκαν στο μαγαζί σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

«Ήταν σύμφωνα με τα νόμιμα και προβλεπόμενα όρια. Ο εντολέας μου έλαβε όλα τα απαραίτητα μέσα για να προστατέψει τους υπαλλήλους του κι όσους πήγαν εκεί για να διασκεδάσουν», είπε ακόμη η δικηγόρος της επιχείρησης και πρόσθεσε: «Αν μπορούμε από το βίντεο να μετρήσουμε τα άτομα με βεβαιότητα να μας πει ο δήμαρχος Αλίμου πως γίνεται».

Η κα. Κλημεντίδη είπε ακόμη πως «τον έλεγχο δεν τον πράττουμε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μέσα από τα θεσμοθετημένα από την πολιτεία μέτρα. Από την στιγμή που ουδεμία βεβαίωση υπήρξε για παραβατική συμπεριφορά, αλίμονο σε μια ευνομούμενη πολιτεία, να φτάναμε στην καταδίκη μιας επιχείρησης που απασχολεί πάνω από 130 άτομα προσωπικό, και να την οδηγούσαμε σε αφανισμό».

«Οι κυρώσεις που προβλέπονται για την συγκεκριμένη παράβαση είναι πολύ αυστηρές, όμως απαιτείται και υπέρμετρη βεβαιότητα», είπε ακόμη.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ