Εύβοια: Εντοπίστηκε νεκρός ο ψαροτουφεκάς που αγνοούνταν στο Σαρακήνικο

Τραγική ήταν η κατάληξη των ερευνών για τον ψαροντουφεκά, ο οποίος αγνοούνταν στη θαλάσσια περιοχή του Σαρακήνικου του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, στη Βόρεια Εύβοια.

Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε νεκρό από σκάφος του λιμενικού σώματος, που λάμβανε μέρος στις έρευνες για τον εντοπισμό του. Τη σορό του 55χρονου αλιέα παρέλαβε όχημα του ΕΚΑΒ για να διακομισθεί στο Κέντρο Υγείας του Μαντουδίου, στην Εύβοια, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 55χρονος, που είχε καταγωγή από τα Τρίκαλα, ήταν οδοντοτεχνίτης και είχε το ιατρείο στο Ηράκλειο Αττικής. Ήταν πατέρας δύο παιδιών και πήγαινε συχνά στην Εύβοια για ψαροντούφεκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για το τραγικό περιστατικό:

«Ενημερώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα 07-06-2020 η Λιμενική Αρχή Μαντουδίου για περιστατικό αγνοούμενου 55χρονου ημεδαπού ο οποίος είχε μεταβεί για υποβρύχια αλιεία βραδυνές ώρες χθες στην θαλάσσια περιοχή Σαρακήνικο Ευβοίας και έκτοτε αγνοείτο.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες προς εντοπισμό του με τη συμμετοχή δύο (2) περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, τεσσάρων (4) ιδιωτικών Α/Κ σκαφών, δύο (02) περιπολικών οχημάτων Λ.Σ. από ξηράς καθώς και ενός (1) δύτη. Ο ανωτέρω αγνοούμενος εντοπίστηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή “ΠΗΓΑΔΙΑ” Σαρακήνικου Ευβοίας από ιδιωτικό Α/Κ σκάφος και κατόπιν περισυλλέγει από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Στη συνέχεια διεκομίσθει με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ.ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό σταθμό Μαντουδίου ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ