Μάρθα Καραγιάννη: Η αγαπημένη ηθοποιός πήρε εξιτήριο

Η Μάρθα Καραγιάννη υποβλήθηκε την Τρίτη σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση χολής σε ιδιωτική κλινική. Όλα πήγαν καλά και η αγαπημένη ηθοποιός πήρε εξιτήριο την Πέμπτη, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή της στο Facebook, η επιστήθια φίλη της Ντόρα Δούμα.

Συγκεκριμένα η κ. Δούμα έγραψε:

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας για την αγαπημένη Μάρθα είναι καλά πριν λίγο ήρθαμε στο σπίτι μας. Ζητώ συγνώμη αλλά είμαι πάρα πολύ κουρασμένη και δεν έχω κουράγιο να απαντήσω στα μηνύματα σας. Και πάλι ευχαριστώ καλό βράδυ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μάρθα Καραγιάννη περίμενε τρεις μήνες για το συγκεκριμένο χειρουργείο, καθώς είχε αναβληθεί λόγω κορονοϊού. Η περιπέτεια της ξεκίνησε στα μέσα Φεβρουαρίου, όταν εισήχθη εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική, μετά από έντονους πόνους που είχε στην κοιλιακή χώρα. Έπειτα από εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πρόβλημα με τη χολή, ενώ οι γιατροί της συνέστησαν άμεση αφαίρεση.

Ωστόσο, αν και όλα ήταν έτοιμα για την εγχείρηση, ο κορονοϊός και η καραντίνα άλλαξαν τα σχέδια, με αποτέλεσμα οι γιατροί να αναβάλουν την επέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε τελικά την Τρίτη 2 Ιουνίου. Πλέον η αγαπημένη ηθοποιός αναρρώνει στο σπίτι της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ