Βιασμός 19χρονης ΑΜΕΑ στη Ρόδο: Τι είπε ο 23χρονος κατηγορούμενος – ΒΙΝΤΕΟ

Λίγο πριν την απόφαση του δικαστηρίου ο 23χρονος που κατηγορείται πως βίασε τη 19χρονη κοπέλα ΑΜΕΑ στη Ρόδο μιλά στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και αρνείται ότι υπήρξε βιασμός.

“Ένα γεια είχαμε, ποτέ δεν είχαμε σχέση” επέμεινε ο 23χρονος κατηγορούμενος και συνέχισε: “Ο … μαζί με τη…. κατεβαίνουν τα σκαλιά. Κατέβηκα κι εγώ τα σκαλιά… κατεβήκαμε σαν παρέα” ενώ για όσα κατέθεσε εκείνη στη αίθουσα δικαστηρίου είπε: “Ήθελε, ήθελε, ό,τι έγινε έγινε με τη θέλησή της. Δεν αντιστάθηκε καθόλου, καθόλου, μα καθόλου”.

Όσο για το αν γνώριζε τον έναν από τους κατηγορουμένους για την ανθρωποκτονία της Ελένης Τοπαλούδη το αρνήθηκε κατηγορηματικά: “Σας ορκίζομαι όπου θέλετε, δεν τον ήξερα”.

Για το γεγονός ότι η 19χρονη ΑΜΕΑ αναφέρει ότι τη βίασαν εκείνος επιμένει: “Ξέρω, δεν τη βιάσαμε…”. Για τη στιγμή της σύλληψης είπε: Όταν με έπιασαν οι αστυνομικοί είχα πάει για ψωμί με τον αδερφό μου και εκείνη την ώρα μιλούσα στο τηλέφωνο με την κοπέλα με την οποία είμαστε μαζί τώρα κι έχουμε το μωρό κι εκείνη την ώρα έβγαινε το περιπολικό από το σπίτι μου και λέω “τι θέλει η αστυνομία εδώ”…Με πήραν με το περιπολικό. Μέσα στο γραφείο έτρωγα ξύλο. Με έκαναν μαύρο στο ξύλο”.

“Αφού με χτυπάγαν τι θέλατε να πω, Αθώος κι εγώ και ο…” επέμεινε.

Δείτε το βίντεο από το Star:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ