Κόρινθος: Τι δηλώνει ο δικηγόρος του γιατρού που οι γονείς της 23χρονης κατηγορούν για τον θάνατό της

«Δεν υπάρχει γιατρός που να μην έχει κατηγορηθεί στην καριέρα του, είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν και τον απάλλαξαν από τις κατηγορίες. Δεν υπάρχει καταδίκη του γιατρού για το ελάχιστο ιατρικό αδίκημα», δήλωσε το απόγευμα της Τετάρτης στο Mega ο δικηγόρος του γιατρού που οι γονείς της 23χρονης στην Κόρινθο κατηγορούν για τον θάνατο της κόρης τους έπειτα από επέμβαση ρουτίνας.

«Θέλω να μεταφέρω τη θλίψη του γιατρού, ο οποίος ήθελε να πάει και στην κηδεία, αλλά επειδή έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα φοβίας, θέλει να το αποφύγει για λόγους αποφυγής εντάσεων», είπε ακόμη ο δικηγόρος του γιατρού, Περικλής Σταυριανάκης και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην θλίβεται από αυτή την εξέλιξη».

«Πηγαίνει στις 7 του μηνός, γίνεται η επέμβαση και αυθημερόν φεύγει για το σπίτι της, με τα πόδια, κανονικά. Ειδοποιείται ο γιατρός το πρωί της επομένης, 5-6 η ώρα το πρωί, ότι η 23χρονη πονάει. Στέλνει ασθενοφόρο και την παίρνει. Την έφερε, έγιναν κάποιες εξετάσεις αιματολογικές, που δείχνουν ότι οι δείκτες δεν είναι καλοί. Ζητείται να γίνει δεύτερη εξέταση και στο μεταξύ ο γιατρός την στέλνει στο Γεννηματά, στην παθολογική», είπε ακόμη για την υπόθεση ο κ. Σταυριανάκης, ο οποίος εν συνεχεία επισήμανε: «Ας πάρουμε ως υπόθεση ότι έκανε ένα εγκληματικό λάθος ο γιατρός. Όταν πήγε στο παθολογικό τμήμα, που είναι ερευνητικό τμήμα, δεν θα διέκριναν το λάθος επί τόσες μέρες; Όποιο λάθος και να γίνει διαγιγνώσκεται, και θα διαγνωστεί ακόμη και τώρα από την νεκροψία, νεκροτομή».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ