Θεσσαλονίκη: Συμμορία μετέφερε ναρκωτικά με το ΚΤΕΛ – Πώς έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. – ΦΩΤΟ

Στα ίχνη συμμορίας που μετέφερε ποσότητες ηρωίνης με υπεραστικά λεωφορεία έφτασαν αστυνομικοί της ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ως μέλη της συνελήφθησαν δύο 25χρονοι Έλληνες, μεταξύ αυτών “ηγετικό της στέλεχος”, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ενώ αναζητείται ο 21 ετών συνεργός τους, αλβανικής καταγωγής.

Η δίωξη ναρκωτικών Θεσσαλονίκης φαίνεται πως είχε πληροφορίες για τη φερόμενη δράση της εγκληματικής ομάδας και χθες τα ξημερώματα αστυνομικοί της παραπάνω υπηρεσίας συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη έναν από τους 25χρονους την ώρα της αποβίβασής του από ΚΤΕΛ. Στην κατοχή του βρέθηκε ταξιδιωτικός σάκος με πάνω από πέντε κιλά ηρωίνη, ναρκωτική ουσία που -σύμφωνα με τη δικογραφία- επρόκειτο να διακινηθεί στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα συνελήφθη, λίγες ώρες αργότερα, το φερόμενο ως “ηγετικό στέλεχος” της συμμορίας, σε σπίτι όπου διέμενε προσωρινά στην περιοχή Νέα Μαγνησία. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών και αναμένεται να παραπεμφθούν για απολογία σε ανακριτή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ