Ελλάδα 2021: Χαμός στα social με άρθρο για την ερωτική ζωή του Καραϊσκάκη – Τι απαντά η Επιτροπή – ΦΩΤΟ

Για ακόμη μία φορά ένα κείμενο στο site της Επιτροπής Ελλάδα 2021 προκαλεί συζητήσεις και σχόλια στα social media.

Αυτή τη φορά πρόκειται για άρθρο του συνεργάτη της Επιτροπής, Αριστείδη Χατζή με θέμα την ερωτική ζωή του Γεωργίου Καραϊσκάκη και την άποψή που είχε για τις γυναίκες. Πρόκειται για παλαιότερο κείμενο του κ. Χατζή που δημοσιεύτηκε στη σελίδα της επιτροπής και προκάλεσε επικριτικά σχόλια για την ουσία του από συναδέλφους του, αλλά και χρήστες των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Το άρθρο “κατέβηκε” και στη συνέχεια η Επιτροπή -με tweet από τον επίσημο λογαριασμό Greece 2021- δήλωσε ότι δεν το ανέβασε ποτέ κι επομένως «οποιαδήποτε συζήτηση για το θέμα είναι άκυρη». Βέβαια, η Επιτροπή βάσει πληροφοριών που διαρρέονται στον Τύπο, παρουσιάζεται έτοιμη να ερευνήσει το θέμα και ενδεχομένως να ζητήσει τη συνδρομή των ελληνικών Αρχών για να βρεθεί το άτομο που χωρίς να λάβει σχετική άδεια, τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η Επιτροπή, ανέβασε στο site ένα κείμενο, το οποίο δεν είχε λάβει έγκριση από κάποιον υπεύθυνο.

Βέβαια, στο διαδίκτυο η ζημιά για την Επιτροπή έγινε με δεδομένο πως είναι αμέτρητα τα post από από χρήστες οι οποίοι σημειώνουν πως αυτή η Επιτροπή βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ