Φυλακές Νιγρίτας: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για τα κελιά – σουίτες – Τα ευρήματα

Αποφάσεις τριμελών συμβουλίων φυλακών προ τριετίας και “βοήθεια” από διευθυντικά στελέχη και σωφρονιστικούς υπαλλήλους φαίνεται να υποκρύπτονται πίσω από τα νέα απίστευτα ευρήματα σε κελιά – σουίτες που ανακαλύφθηκαν το περασμένο Σάββατο ύστερα από εισβολή 83 αστυνομικών στο σωφρονιστικό κατάστημα της Νιγρίτας, όπως αναφέρει η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”.

Στη διάρκεια των ελέγχων βρέθηκαν (κυρίως σε κελιά όπου κρατούνται μέλη της ρωσικής μαφίας) ούτε λίγο ούτε πολύ επιδαπέδιο κλιματιστικό, τουαλέτες με ψηφιδωτά, τηλεοράσεις, μπάρμπεκιου με κάρβουνα, ηλεκτρική κουζίνα, φούρνος μικροκυμάτων, ψυγεία, καταψύκτες, αλλά και αποστακτήρια για αλκοόλ, όπως και μεγάλος αριθμός ναρκωτικών ουσιών, κινητά τηλέφωνα, αυτοσχέδια όπλα κλπ.

Είναι η τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια – οι προηγούμενες στον Κορυδαλλό και την Αυλώνα- που ανακαλύπτονται κελιά πολυτελείας σε σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας. Προκαλώντας τεράστια ερωτηματικά για τον τρόπο που εισήχθησαν αυτές οι συσκευές στα κελιά, πώς έγιναν κατασκευές από… συνεργεία εργατών και πώς δεν υπήρχε οποιοσδήποτε έλεγχος από τους υπευθύνους των σωφρονιστικών καταστημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, οι επιτελείς της Κατεχάκη φέρεται να πληροφορήθηκαν την ύπαρξη των… λουξ κελιών στις φυλακές Νιγρίτας με τον πλήρη οικιακό εξοπλισμό από παλιότερους επισκέπτες των χώρων και δεν υπήρχε καμία επίσημη ενημέρωση από στελέχη του σωφρονιστικού καταστήματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ