Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Το μήνυμα της 34χρονης μέσα από το νοσοκομείο

Το δικό της μήνυμα στέλνει μέσα από το νοσοκομείο η 34χρονη Iωάννα, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Η 34χρονη από την πρώτη στιγμή κατακλύζεται μέσω Facebook από μηνύματα συμπαράστασης για τον εφιάλτη που ζει. Το μήνυμά της μετέφερε στο δελτίο του Star η Τασούλα Παπανικολάου¨. “Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που έχω λάβει. Είναι όλα πολύ συγκινητικά και μου δίνουν κουράγιο και δύναμη για να αντεπεξέλθω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνω. Και πάλι σας ευχαριστώ” ανέφερε η 34χρονη.

Η Ιωάννα γνωρίζει ότι η ζωή της έχει αλλάξει πια μετά την επίθεση με το βιτριόλι. Την έχουν ενημερώσει ότι η αποκατάστασή της υγείας της θα πάρει χρόνο. Υπάρχουν στιγμές που λυγίζει…

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο η 34χρονη φέρεται να “έδειξε” ποια είναι η μαυροντυμένη γυναίκα που της είχε στήσει καρτέρι στην είσοδο του κτιρίου όπου εργάζεται και της έριξε καυστικό υγρό. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος του θύματος, ανέφερε ότι το πρωί του Σαββάτου η Ιωάννα ζήτησε από τη μητέρα της να τον καλέσει γιατί ήθελε να του μιλήσει. Όταν ο δικηγόρος πήγε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η 34χρονη, αυτή του είπε ότι έκανε συνδυαστικές σκέψεις “δείχνοντας” προς την κατεύθυνση που πρέπει να γίνουν οι έρευνες και η πληροφορία που του έδωσε δείχνει ότι η επίθεση δεν σχετίζεται με ερωτική αντιζηλία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ