72 χρονών η νεκρή στη Βέροια

72 χρονών η νεκρή στη Βέροια 

 

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από τη γενική αστυνομική διεύθυνση, στην πρώτη καραμπόλα στη θέση Κλειδί στη Βέροια, ενεπλάκησαν 20 οχήματα, μεταξύ των οποίων και φορτηγά.

Τη ζωή της έχασε μία γυναίκα – 72χρονη σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες – και τραυματίστηκαν 21 άτομα, εκ των οποίων τα δύο σοβαρά. Η 72χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν την ώρα της σύγκρουσης κινητήρας που αποκολλήθηκε από άλλο όχημα προσγειώθηκε επάνω στο αυτοκίνητο που επέβαινε.

Οι άλλοι 19 τραυματίες, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά, τραυματίστηκαν πιο ελαφρά και μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης.

Οι δύο από τους επτά τραυματίες που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης έφυγαν από το νοσοκομείο, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι υπόλοιποι ελέγχονται προληπτικά. Ελαφρά τραυματίες είναι και οι δύο οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος και δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο.

Στη δεύτερη καραμπόλα που σημειώθηκε λίγα μέτρα πιο κάτω από την πρώτη, ενεπλάκησαν οκτώ οχήματα με δύο τραυματίες.

Μεταξύ των τραυματιών ήταν και η έγκυος από την Πτολεμαΐδα, η οποία επέβαινε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η γυναίκα που διανύει την 34η εβδομάδα της κύησης, είναι σε καλή κατάσταση και υποβλήθηκε σε όλες τις εξετάσεις στη Γ’ Μαιευτική Κλινική του Ιπποκρατείου νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα θα παραμείνει για παρακολούθηση στο νοσοκομείο προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο πρόωρου τοκετού.

 

Πηγή: pliroforiodotis.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ