Ανδρέας Μπάρκουλης: Ο γιος του σπουδαίου ηθοποιού μεγάλωσε και πάει φαντάρος

Τα χρόνια πέρασαν, ο μικρός Νικόλας, γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, έφτασε τα 18 και τώρα ήρθε η ώρα να υπηρετήσει τη μητέρα πατρίδα. Ο Νικόλας σε συνεντεύξεις του έχει δηλώσει πολύ τυχερός που είχε μπαμπά τον Ανδρέα και μεγάλωσε με τόση αγάπη και από τους δύο του γονείς, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν. Νιώθει αρκετά περίεργα που έχει ένα “βαρύ” επώνυμο για τον ελληνικό κινηματογράφο και αρκετές φορές είχε σκεφτεί αν γίνει ηθοποιός. Ο Νικόλας,σύμφωνα με την εφημερίδα ΜΠΑΜ, δεν έχει περάσει τέλεια στη ζωή του καθώς πολλές φορές, όπως έχει πει ο ίδιος στο παρελθόν, οι συμμαθητές του αποκαλούσαν τον πατέρα του γέρο και τον κορόιδευαν όταν έκανε τα γενέθλιά του στο νοσοκομείο με τον άρρωστο πατέρα του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Νικόλας σε νεαρή ηλικία αντιμετώπισε τη νόσο του Crohn όταν μετά τις ενοχλήσεις που είχε ανακάλυψε ότι έχει αυτό το αυτοάνοσο νόσημα το οποίο τον ταλαιπωρεί από τα 11 του. Τότε είχε σταματήσει να αναπτύσσεται, είχε χάσει αρκετά κιλά και μάλιστα έχασε και μια χρονιά στο σχολείο. Όμως ο Νικόλας είναι δυνατός και τα καταφέρνει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΜΠΑΜ, στις 11 Ιουνίου φεύγει για φαντάρος. Παρουσιάζεται στο στρατόπεδο «ΥΠΛΓΟΥ (ΠΖ) ΜΑΚΡΗ ΜΙΧΑΗΛ» στη Μυτιλήνη και είναι γεμάτος χαρά.

Μιλώντας για τη στρατιωτική του θητεία, ο ίδιος δήλωσε: «Να κάνω την πατρίδα μου περήφανη μιας και θα είμαι στο νησί που έχει διάφορα προβλήματα μεταναστών και να είμαι ένας άνθρωπος που θα κάνω περήφανους τους δύο μου γονείς, εκείνον από ψηλά και τη μαμά μου από κοντά, αφού ξέρει πόσο μεγάλη αδυναμία της έχω. Θέλω να είμαι δυνατός, να έχω αισθήματα όμορφα και να είμαι δίπλα στη μαμά Πατρίδα και τη μανούλα μου» .

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ