Βάρκιζα: Σαφάρι της τροχαίας για τις “κόντρες” – Αφαιρέθηκαν άδειες και πινακίδες

H Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής συνεχίζει τους συστηματικούς ελέγχους για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Χθες πραγματοποιήθηκε ειδική εξόρμηση στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, στη Βάρκιζα, για την αποτροπή διεξαγωγής αυτοσχέδιων αγώνων. Αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Νοτιοανατολικής Αττικής και τη συνδρομή της Υπηρεσίας Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών της ΕΛ.ΑΣ, πραγματοποίησαν 343 ελέγχους οδηγών και οχημάτων, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν 176 παραβάσεις.

Σύμφωνα με την Τροχαία, οι παραβάσεις αυτές ήταν οι εξής: 45 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 29 για φιμέ τζάμια, 27 για πρόκληση υπερβολικού θορύβου, 10 για έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, 14 για στέρηση άδειας οδήγησης, 10 για δυσδιάκριτες πινακίδες κυκλοφορίας, 7 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 7 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 5 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, 6 για στέρηση δελτίου τεχνικού ελέγχου (ΚΤΕΟ), 1 για επίδειξη ικανότητας, 1 για επικίνδυνους ελιγμούς και 14 για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις.

Παράλληλα, αφαιρέθηκαν 48 άδειες ικανότητας οδήγησης, 45 άδειες κυκλοφορίας και 42 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 8 οχήματα και 3 μεταφέρθηκαν με γερανοφόρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ