Τραγωδία στην Κρήτη: Σφοδρό τροχαίο με έναν νεκρό και έξι τραυματίες – Ανάμεσά τους και παιδιά

Ένας νεκρός και έξι τραυματίες εκ των οποίων οι δύο σοβαρά είναι ο τραγικός απολογισμός του φρικτού τροχαίου που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (9/5) στους Αγίους Δέκα στην Κρήτη. Δύο ΙΧ συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνδρας περίπου 35 ετών. Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός ότι η μηχανή του ενός οχήματος “εκτοξεύτηκε” δεκάδες μέτρα μακριά.

Η σύγκρουση των οχημάτων έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ οι τραυματίες σύμφωνα με τον διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης Ανέστη Κιούλπαλη μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από το Ηράκλειο και δυο ασθενοφόρα από τα Κέντρα Υγείας της περιοχής που έσπευσαν στο σημείο.

Στο σημείο της σύγκρουσης έφτασε και πυροσβεστικό όχημα από τον τομέα Μοιρών καθώς υπήρξε εγκλωβισμός επιβατών για τον απεγκλωβισμό των οποίων στήθηκε επιχείρηση.

Στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε πενταμελής οικογένεια ενώ στο δεύτερο ένα όχημα, ένα μόνο άτομο. Πρόκειται για το 5ο θύμα στην άσφαλτο της Κρήτης από την αρχή του έτους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ