Κυψέλη: Νέα ΒΙΝΤΕΟ από τα επεισόδια και την επέμβαση των ΜΑΤ

Νέα βίντεο έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στην Κυψέλη, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Στην πλατεία Αγίου Γεωργίου είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες άτομα, σύμφωνα με την αστυνομία, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να κάνουν επέμβαση προκειμένου να τους απωθήσουν. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα αγνώστου στην Άμεση Δράση, που ισχυρίστηκε ότι τον μαχαίρωσαν και τον λήστεψαν άγνωστοι στην Κυψέλη.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών προκειμένου να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους, ενώ έπειτα από “κυνηγητό” στα στενά της περιοχής προχώρησαν σε 37 προσαγωγές, εκ των οποίων οι πέντε μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι πρώτοι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο έκαναν συστάσεις στους συγκεντρωμένους να αποχωρήσουν από το σημείο, ενώ στη συνέχεια οι διμοιρίες των ΜΑΤ που έφτασαν στην περιοχή, δέχτηκαν επίθεση με πέτρες και μπουκάλια από περίπου 250 άτομα.

Σύμφωνα με το ΟΡΕΝ, ένταση προκλήθηκε και έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ, όπου είχαν συγκεντρωθεί αλληλέγγυοι προκειμένου να συμπαρασταθούν στους προσαχθέντες.

Δείτε και το βίντεο από τον ΣΚΑΪ, από τις προσαγωγές που έγιναν στην Κυψέλη και την επέμβαση των ΜΑΤ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ