Πρωτομαγιά: Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ – Φόβοι για ατελείωτες ουρές από Δευτέρα – ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη θα είναι η τελευταία ουσιαστικά κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ την Πρωτομαγιά, για τον κορονοϊό, προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας, λίγες μέρες πριν από την σταδιακή κατάργησή τους με το δεδομένο ότι οι καιρικές συνθήκες και η «κόπωση» των πολιτών από τη δίμηνη καραντίνα βοηθούν τη μαζική έξοδο προς εξοχικές κατοικίες κι άλλες περιαστικές περιοχές.

Από δω και πέρα η ΕΛ.ΑΣ δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στους εκατοντάδες ελέγχους για την τήρηση των μέτρων και τη χρήση της μάσκας που γίνεται υποχρεωτική. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικά στελέχη, η τήρηση των μέτρων επαφίεται στις πρωτοβουλίες και την αίσθηση αυτοπειθαρχίας και ευθύνης των πολιτών προκειμένου να μην υπάρχει διασπορά του ιού.

Λένε ακόμη, πως η εικόνα που υπάρχει σήμερα έξω από τα υποθηκοφυλακεία, τα δικαστήρια και τις τράπεζες είναι μόνο ενδεικτική αυτού που θα συμβεί από την ερχόμενη Δευτέρα όταν όλα τα αστικά κέντρα θα μετατραπούν σε μια ατελείωτη ουρά οπότε αίρονται σταδιακά όλα τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ