Κρανίδι: Στο Παίδων “Αγία Σοφία” τα δύο παιδιά που βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό

Στο Νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία” διακομίστηκαν τα δύο παιδιά, ηλικίας 4 και 6 ετών, από τη δομή φιλοξενίας μεταναστών στο Κρανίδι, που βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό. Μαζί τους είναι και οι μητέρες τους.

Τα παιδάκια είναι εμπύρετα και κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά τους στην Αθήνα. Όπως δήλωσε το απόγευμα, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, μετά τον εντοπισμό 150 κρουσμάτων στη δομή φιλοξενίας μεταναστών, ελήφθησαν 177 δείγματα για τα οποία αναμένονται τις επόμενες ώρες τα εργαστηριακά αποτελέσματα. Πρόκειται για εργαζομένους σε τοπικές επιχειρήσεις και τράπεζες, αστυνομικούς και άλλους κατοίκους της περιοχής, με τους οποίους είτε είχαν επισκεφθεί οι αλλοδαποί που διαμένουν στη δομή, είτε είχαν έρθει σε επαφή μαζί τους, όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, Γ. Γεωργόπουλος.

Ο κ. Χαρδαλιάς απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν στο σπίτι, προκειμένου να διασφαλιστεί πως σε περίπτωση που υπάρχει διασπορά του ιού, αυτή δε θα είναι εκτεταμένη. Στη δομή μεταναστών εφαρμόζεται ήδη απαγόρευση κυκλοφορίας από 8 το βράδυ έως τις 8 το πρωί. για 14 ημέρες. Παράλληλα, στο σημείο έφθασε το πρωί και μια κλούβα των ΜΑΤ για προληπτικούς λόγους.

Πηγή: ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ