Συγκλονίζει τη Βρετανία η αυτοκτονία 17χρονης τραγουδίστριας – ΦΩΤΟ

Λίγες ημέρες αφότου ξεκίνησε η καραντίνα στη Βρετανία η 17χρονη Μπεθ Πάλμερ από το Σέιλ του Άνω Μάντσεστερ έθεσε τέλος στη ζωή της.

Η συντετριμμένη οικογένειά της ισχυρίζεται ότι τρεις μήνες καραντίνας θα φαίνονταν στην Μπεθ 300 χρόνια. Η έφηβη σπούδαζε μουσική για να γίνει τραγουδίστρια ενώ ήδη είχε αρχίσει να αποκτά διασημότητα. Ωστόσο η οικογένειά της υποστηρίζει ότι έπαθε εμμονή με το “λουκέτο” στη χώρα λόγω κορονοϊού και ανέπτυξε φόβο ότι αυτό δεν θα τελειώσει ποτέ. Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της λίγες ημέρες μετά την έναρξη της καραντίνας στη Βρετανία εξαιτίας του κορονοϊού. Η οικογένειά της λέει ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι έδινε μάχη με την ψυχική υγεία εκτός του γεγονότος ότι κάποιες φορές εξέφρασε τη θλίψη και την οργή της που δεν μπορούσε να δει τους φίλους της ή να πάει στο κολέγιο.

“Δε μπορούσε να τελειώσει το κολέγιο δεν μπορούσε να βγει έξω και να δει τους φίλους της. Αισθανόταν λες και τρεις μήνες καραντίνας ισοδυναμούσαν με 300 χρόνια. Αυτή η τρίμηνη καραντίνα πιστεύω έγινε ακραία, σχεδόν βασανιστική εμμονή που δεν θα τελείωνε ποτέ” ανέφερε ο πατέρας της Μπεθ.

Φοιτούσε στο Κολέγιο του Μάντσεστερ και κέρδιζε φήμη ως ταλαντούχα τραγυδίστρια τραγουδώντας σε τοπικές παμπ.

Η Μπεθ αυτοκτόνησε στο τέλος Μαρτίου. την πρώτη εβδομάδα της καραντίνας. Οι γονείς της μίλησαν για την τραγική απώλειά τους για να προειδοποιήσουν άλλους γονείς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ