Λαμία: Νέες πληροφορίες για τον 54χρονο που διεγνώσθη με κορονοϊό – Η περιπέτεια που πέρασε

Μια μεγάλη περιπέτεια προκειμένου να επιστρέψει στη Λαμία βίωσε ο 54χρονος που διεγνώσθη με κορονοϊό ανήμερα του Πάσχα. Σύμφωνα με το Lamianow.gr ο επαγγελματίας αυτοκινητιστής επέστρεψε στη χώρα μας τη Μεγάλη Τετάρτη, αλλά στη Λαμία έφτασε τη Μεγάλη Παρασκευή.

Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος φέρεται να έχει αναφέρει στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης των επαφών του, έπεσε θύμα κλοπής ενώ βρισκόταν στο ταξίδι. Όπως τόνισε του έκλεψαν το φορτηγό ενώ βρισκόταν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Ρωσία και την Αγία Πετρούπολη. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μπλέξει με γραφειοκρατικά ζητήματα αναφορικά με τα έγγραφά του στην Πρεσβεία. Όταν κατάφερε να εξασφαλίσει το “ΟΚ” για την επιστροφή του στην χώρα μας, γύρισε με έναν συνάδελφό του από την περιοχή της Κατερίνης, με το φορτηγό του δεύτερου (οποίος επίσης θα εξεταστεί μιας και έχει ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ).

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο 54χρονος επέστρεψε στη Λαμία με την γυναίκα του από την Κατερίνη. Η σύζυγος του έσπευσε στην Πιερία με ιδιωτικό Ι.Χ, για να τον μεταφέρει στη Λαμία. Μάλιστα παρέμεινε σε καραντίνα ως το Μεγάλο Σάββατο ώσπου να βρεθεί στο Νοσοκομείο Λαμίας για να εξεταστεί.

Πηγή πληροφοριών: lamianow.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ