Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 45χρονος γιος για τον τραγικό θάνατο του πατέρα του

Συνελήφθη, έπειτα από αναζήτηση της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, 45χρονος Έλληνας, ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για τον θάνατο του ηλικιωμένου πατέρα του, στη διάρκεια πυρκαγιάς, που ξέσπασε την Κυριακή το πρωί, σε διαμέρισμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο άντρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος του 86χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο εσωτερικό της κατοικίας του, έπειτα από την πυρκαγιά.

Υπενθυμίζεται ότι στις 7.20 το πρωί χθες η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε κλήση για φωτιά σε διαμέρισμα ορόφου στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας. Στο σημείο επιχείρησαν δέκα οχήματα -μεταξύ των οποίων βραχιονοφόρο και κλιμακοφόρο- και 25 πυροσβέστες. Η πολυκατοικία εκκενώθηκε και η φωτιά -στη διάρκεια της οποίας ο ηλικιωμένος άντρας έχασε τη ζωή του και η σύζυγός του υπέστη εγκαύματα- ετέθη υπό έλεγχο.

Λίγο αργότερα, η Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης άρχισε να διερευνά την εκδοχή του εμπρησμού και να αναζητά τον έναν από τους δύο γιους της οικογένειας και τελικά προχώρησε στη σύλληψη του 45χρονου άντρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ