Το ξέσπασμα μητέρας που έχασε τον γιο της σε τροχαίο για το κλείσιμο των νεκροταφείων – ΒΙΝΤΕΟ

Οργισμένη είναι μια μητέρα από την Πάτρα για το κλείσιμο των νεκροταφείων, που αποφασίστηκε στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού. Η Γλυκερία Λύτρα, που έχει χάσει τον 17χρονο γιο της σε τροχαίο, ξεσπά που δεν μπορεί να πάει στον τάφο του παιδιού της για να ανάψει ένα κερί στη μνήμη του.

“Έκανα μια προσπάθεια το πρωί, αλλά είναι όλες οι πόρτες κλειστές. Έχω ένα φαναράκι του παιδιού μου και θέλω να το πάω σήμερα και θα το πάω, θα βρω τρόπο” είπε η μητέρα από την Πάτρα. “Τα νεκροταφεία είναι ένας χώρος που μπορεί να μαζευτεί κόσμος, αλλά αν πάτε μια βόλτα στην Πάτρα, θα δείτε στη Βενιζέλου πάρα πολύ κόσμο, να ανεβοκατεβαίνει τον δρόμο. Επίσης τα σούπερ μάρκετ είναι γεμάτα. Δεν μπορώ να παραβλέψω ότι στην Βενιζέλου και στο νότιο πάρκο είναι γεμάτα κόσμο το απόγευμα” είπε η κ. Λύτρα, μιλώντας στο OPEN.

“Το θεωρώ παράλογο, ήταν πολύ άσχημο αυτό το μέτρο”, σημείωσε. “Εγώ σέβομαι πολύ τα μέτρα και τα έχω τηρήσει μέχρι τώρα. Αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το εξής. Δεν γίνεται να βάζουμε κανόνες όπως θέλουμε και να μην κατανοούμε ορισμένα πράγματα. Θα μου απαγορεύσουν να πάω στο παιδί μου στο νεκροταφείο, ενώ αν κάνετε μια βόλτα στην Πάτρα στις 12 το μεσημέρι έχει τόση κίνηση λες και δεν υπάρχει κορονοϊός; Δεν το δέχομαι. Εγώ θα μπω σήμερα, θα βρω τρόπο και θα μπω κι ας με γράψουν. Θα πηδήξω από τα κάγκελα, δεν ξέρω τι θα κάνω, αλλά εγώ έχω ένα φαναράκι του παιδιού μου και εγώ θα το πάω” ανέφερε. “Υπάρχουν χώροι που μετακινούνται πάρα πολλά άτομα καθημερινά και πήγαν και έκλεισαν τα νεκροταφεία. Αυτό με ενοχλεί” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ