Κορονοϊός: Στη Λάρισα μεταβαίνουν Χαρδαλιάς και Τσιόδρας

Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει στη Λάρισα στις 12 μ.μ. με ελικόπτερο Super Puma προκειμένου να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις μετά τα κρούσματα κορονοϊού που παρουσιάστηκαν και σήμαναν συναγερμό αλλά και για να αξιολογήσουν από κοντά την κατάσταση.

Επικεφαλής του κυβερνητικού κλιμακίου είναι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ενώ το κλιμάκιο αποτελείται και από τους: υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο, εκπρόσωπο του Υπ. Υγείας Καθηγητή Σωτήριο Τσιόδρα, γ.γ. Δημόσιας Υγείας Παναγιώτη Πρεζεράκο, γ.γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας Γεώργιο Σταμάτη και τον Διευθυντή Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας Φοίβο Θεοδώρου. Το κλιμάκιο συνοδεύει ο πρόεδρος της Πανελλαδικής Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ Βασίλης Πάντζος.

Στη 1 μ.μ. αναμένεται η άφιξη του κλιμακίου στη Βάση της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα. Στη 1.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το larissanet.gr, σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνο Αγοραστό και το δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη.

Στη συνέχεια το κυβερνητικό κλιμάκιο θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους της κοινότητας των Ρομά, καθώς και με τους επικεφαλής των μέτρων τήρησης της καραντίνας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ