Άγιο Φως: Δεν θα επιτραπεί η μεταφορά από τους δήμους

Σε σχέση με το Άγιο Φως, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, “δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την κατ’ οίκον μεταφορά του” από τους δήμους της χώρας. Αυτή η πρωτοβουλία -όσο κι αν αντιπροσωπεύει μία βαθύτερη ανάγκη όλων μας- κινδυνεύει να δώσει λάθος μήνυμα και παράδειγμα, είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Εξήγησε πως «υπάρχει κίνδυνος» εκατοντάδες ή και χιλιάδες εργαζόμενοι ή εθελοντές των Δήμων να μετακινούνται στους δρόμους σε όλη τη χώρα, προκειμένου να φέρουν το φως σε κάθε δημότη, «ακυρώνοντας την προσπάθεια όλων μας, το κοινό μας στοίχημα για παραμονή κατ οίκον».

Για τον λόγο αυτό, ο κ. Χαρδαλιάς επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, συστήνοντας του πως «πρέπει όλοι οι Δήμοι να απέχουν από ανάλογες δράσεις, τις οποίες δεν θα επιτρέψουμε».

«Το μήνυμα της Ανάστασης, το οποίο μεταφέρει το Άγιο Φως, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε», συνέχισε και τόνισε πως για να μπορέσουμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο, πρέπει να παραμείνουμε πιστοί στην προσπάθεια μας και να μείνουμε σπίτια μας».

«Το Άγιο Φως φωτίζει τις καρδιές όλων μας. Φέτος με ένα διαφορετικό τρόπο, αλλά με την ουσία της πιστής μας να παραμένει η ίδια και το αίσθημα ελπίδας αναλλοίωτο», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ