Μάριος Παπαγεωργίου: Το τηλεφώνημα που αναστάτωσε την οικογένειά του – “Θες να μάθεις που είναι θαμμένος;”

Ένα τηλεφώνημα που έφτασε στο «Τούνελ» για τον Μάριο Παπαγεωργίου αναστάτωσε την οικογένειά του. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα anikolouli.gr, λίγο μετά τη συνομιλία που είχε η δημοσιογράφος με πρόσωπα της πρώτης ομάδας του εγκεφάλου που θα διωχθούν για τη δολοφονία του, άγνωστος επικοινώνησε μαζί της. «Θες να μάθεις τι έγινε εκείνη τη νύχτα με τον Μάριο; Πού είναι θαμμένος; Θέλω αμοιβή και προστασία για να μιλήσω», είπε στην Αγγελική Νικολούλη.

Ο Νίκος Ρουσσόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου, μιλώντας στην εκπομπή, μετέφερε τις προθέσεις της οικογένειας. «Εάν μας οδηγήσουν στο σημείο ταφής του Μάριου Παπαγεωργίου και αποδειχθεί ότι είναι αυτός, η οικογένεια είναι διατεθειμένη να προσφέρει 100.000 ευρώ για να τελειώσει το μαρτύριό της. Όσον αφορά την προστασία που ζητούν, μπορώ να εγγυηθώ ότι θα δοθεί και δεν θα γνωρίζει κανείς τον μάρτυρα» τόνισε.

Η Αγγελική Νικολούλη στη συνομιλία που είχε με πρόσωπα που φέρονται να ανήκουν στην πρώτη ομάδα του εγκεφάλου, επέμενε να μάθει, έστω και ανώνυμα, που είναι θαμμένος ο Μάριος. «Δεν έχω καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Με έμπλεξαν… Δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι. Τότε που έκαναν ότι έκαναν στο παιδί, εγώ έλειπα, δεν ήμουν Αθήνα. Θέλω να βοηθήσω, αλλά δεν ξέρω να σας πω που είναι θαμμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώτος μάρτυρας. Ο δεύτερος, αναφέρθηκε στις επικείμενες διώξεις εναντίον τους. «Δεν με νοιάζει εμένα γιατί δεν έχω κάνει τίποτα. Θα πάω στον Ανακριτή και θα φανεί η αλήθεια. Αυτόν τον π*****η μπορείς να μου πεις ποιος θα τον στριμώξει; Αυτός πρέπει να μιλήσει…», είπε αναφερόμενος στον εγκέφαλο. Και ο δεύτερος μάρτυρας αρνήθηκε πως γνωρίζει που βρίσκεται η σορός του άτυχου νέου.

Πηγή: anikolouli.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ