Κορονοϊός: Στους 56 οι νεκροί – Τρεις θάνατοι μέσα σε λίγες ώρες

Άλλοι τρεις συμπολίτες μας έχασαν τη μάχη με τον κορονοϊό. Μία γυναίκα 72 ετών από το Καρυοχώρι Εορδαίας έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα, από επιπλοκές κορονοϊού, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό νεκρών στην Ελλάδα στους 56. Η γυναίκα νοσηλευόταν διασωληνωμένη στην Εντατική στο “Παπανικόλαου” στη Θεσσαλονίκη.

Λίγο νωρίτερα έγινε γνωστό ότι κατέληξε ένας 78χρονος που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με το xanthinea.gr,o ηλικιωμένος από τον Εχίνο βρέθηκε θετικός στον ιό και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ είχε και άλλα υποκείμενα νοσήματα.

Το ξημέρωμα της Παρασκευής, όμως, κατέληξε και ένας 66χρονος άνδρας από το Μαυροβούνι Πέλλας. Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status, πρόκειται για 66χρονο άνδρα από το Μαυροβούνι, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Έδεσσας και απεβίωσε τα ξημερώματα. Ο άτυχος άνδρας φέρεται να είχε υποκείμενα νοσήματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ