Κορονοϊός – Ζέρβας για κλείσιμο παραλίας: Είναι πόλεμος, ο καθένας πρέπει να αυτοπεριοριστεί

“Είναι οδυνηρή απόφαση”. Έτσι χαρακτήρισε την απόφαση για το κλείσιμο της νέας παραλίας στη Θεσσαλονίκη, ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος είπε ότι από το μεσημέρι κλείνει. Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 2 μετά το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ και Σαββατοκύριακα, από τις 8 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Ο κ. Ζέρβας μίλησε για οδυνηρή απόφαση, τονίζοντας ότι υπό κανονικές συνθήκες είναι κατά των περιοριστικών μέτρων και της τιμωρίας. Ξεκαθάρισε όμως για την πανδημία  του κορονοϊού ότι “είναι πόλεμος διαδικασία που ο καθενός πρέπει να αυτοπεριοριστεί”, επομένως στην παραλία θα μπουν κιγκλιδώματα και θα επιβάλλονται τα προβλεπόμενα πρόστιμα ύψους 150 ευρώ.

“Ελπίζω να μην αργήσαμε, αλλά η ιδέα ότι θα είχαμε καλοκαιρία με χιλιάδες κόσμο μας έκανε να πάρουμε τα περιοριστικά μέτρα… Μια μειοψηφία μπορεί να κάνει τη ζημιά” τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Κάλεσε τους δημότες της συμπρωτεύουσας, αλλά και όλους τους Έλληνες “να πειθαρχήσουμε μέχρι να έχουμε και το τελευταίο κρούσμα για να απολαμβάνουμε κάθε ομορφιά της πόλης και της χώρας μας”. “Ως τότε μένουμε σπίτι” συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ