Κορονοϊός: Άδεια η παραλιακή, ερημιά στη Μαρίνα Φλοίσβου – ΒΙΝΤΕΟ αναγνωστών

Εντελώς διαφορετική εικόνα παρουσίαζε η Μαρίνα Φλοίσβου το μεσημέρι της Παρασκευής εν συγκρίσει με τις προηγούμενες μέρες, όπου αρκετός κόσμος είχε κατέβει για να πιει με take away στους μόλους τον καφέ του, αλλά και για να κάνει τον περίπατο του παρά τις συστάσεις και τις εκκλήσεις για τον κορονοϊό.

Το μεσημέρι, λοιπόν, στη Μαρίνα Φλοίσβου υπήρχε ελάχιστος κόσμος, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, ενώ είχε τοποθετηθεί και κορδέλα για να μην κάθεται ο κόσμος κοντά στη θάλασσα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

H παραλιακή ήταν άδεια όπως βλέπετε σε βίντεο που έστειλε άλλος αναγνώστης του enikos.gr

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ