Κορονοϊός: Μόνο με ραντεβού θα λειτουργούν τα ΚΕΠ από τη Δευτέρα

Μέτρα για την διευκόλυνση των πολιτών στις συναλλαγές τους με το Δημόσιο, εξήγγειλε ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», στο πλαίσιο της πρόληψης για την εξάπλωση του κορονοϊού.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ανακοίνωσε ότι «από την Δευτέρα τα ΚΕΠ θα λειτουργούν με ωράριο 07:30-15:00 και μόνο με ραντεβού που θα έχουν κλείσει οι πολίτες, ώστε να αποφευχθεί να υπάρχει συνωστισμός στις εν λόγω υπηρεσίες που εξυπηρετούν πολλούς πολίτες». Παράλληλα, επεσήμανε ότι σταδιακά όλες οι δημόσιες υπηρεσίες παίρνουν μέτρα προς αποφυγή του συγχρωτισμού, καθώς αυτό αποτελεί βασικό μέτρο προφύλαξης του πληθυσμού.

Όπως σημείωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, «ήδη ανακοινώσαμε παράταση στην ρύθμιση για την δήλωση τετραγωνικών μέτρων για τον υπολογισμό των δημοτικών τελών», ενώ αναφερόμενος στα μέτρα για τους υπαλλήλους, ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ότι «πέρα από την άδεια ειδικού σκοπού για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, θα δοθεί ειδική άδεια σε όσους δημοσίους υπαλλήλους έχουν σοβαρά νοσήματα, όπως ο καρκίνος, προκειμένου να διαφυλαχθεί η υγεία τους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ