Κορονοϊός: Ανακοινώνονται νέα αυστηρότερα μέτρα – Οι αποφάσεις για μπαρ, καφετέριες και εστιατόρια

Εν αναμονή νέων κυβερνητικών ανακοινώσεων για λήψη πρόσθετων μέτρων, στο πλαίσιο καταπολέμησης του κορονοϊού και αποτροπής μετάδοσής του. Οι ανακοινώσεις από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και τον εκπρόσωπο του υπουργείου Σωτήρη Τσιόδρα θα γίνουν από λεπτό προς λεπτό, μόλις ολοκληρωθεί η σύσκεψη με τους λοιμωξιολόγους.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η κυβέρνηση εξετάζει να λάβει ακόμη πιο αυστηρά μέτρα κλείνοντας ενδεχομένως ακόμη και τα μπαρ, τα εμπορικά κέντρα, τις καφετέριες και τα εστιατόρια. Αντίθετα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως κανονικά αναμένεται να λειτουργούν τράπεζες, καταστήματα και σούπερ μάρκετ.

Σημειώνεται πως χθες ανακοινώθηκε η αναστολή της λειτουργίας των δικαστηρίων για 15 μέρες με εξειδίκευση των μέτρων το επόμενο διάστημα. Επιπλέον, αναστέλλεται για ίσο διάστημα η λειτουργία παιδότοπων, γυμναστηρίων, θεάτρων, χώρων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και κέντρων διασκέδασης. Εξάλλου, σήμερα, ανακοινώθηκε το κλείσιμο μουσείων και αρχαιολογικών χώρων έως τις 30 Μαρτίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ