Masterchef: Η «μπηχτή» του Κουτσόπουλου για το ειδύλλιο – Πώς προδόθηκαν οι παίκτες -ΒΙΝΤΕΟ

Υπονοούμενα για το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί στο Masterchef άφησε την Τετάρτη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο γνωστός σεφ, πριν την έναρξη της ομαδικής δοκιμασίας, είπε στους παίκτες: «Εδώ θα πραγματοποιηθεί η 4η δοκιμασία, γνωρίζουμε ήδη τους δύο αρχηγούς, Σταύρος και Μαριάννα και γνωρίζουμε ότι το Μαράκι και ο Δημήτρης δεν ήθελαν να είναι αρχηγοί σε αυτή τη δοκιμασία. Το γιατί δεν θα το συζητήσουμε τώρα, έχω και ένα εκκλησάκι πίσω. Βρισκόμαστε στον πολυχώρο που διεξάγονται αρκετές εκδηλώσεις, μεταξύ αυτών και γάμοι», με τους διαγωνιζόμενους να ξεσπούν στα γέλια.

«Ο κόσμος το έχει τούμπανο…Ο Δημήτρης εδώ και μέρες δεν είναι στο δωμάτιό μου, οπότε η εκκλησία του πάει πάρα πολύ» είπε ο Διονύσης.

«Ο κ. Κουτσόπουλος θα πρέπει να προσέχει τι λέει γιατί είναι παίκτης του και πολύ εύκολα εγώ μπορώ να του πάρω τα μυαλά και να τον σαμποτάρω», σχολίασε η Μαρία.

Λίγη ώρα αργότερα όμως στη συνομιλία που είχε η Μαρία με την Κατερίνα για τον Δημήτρη ξέχασαν ότι καταγράφονταν τα όσα έλεγαν και έτσι προδόθηκαν. «Τι μας έκαναν με τον Μπέλλο; Μέχρι και το εκκλησάκι βρήκαν», είπε στην Κατερίνα η Μαρία.

«Σας έχουν πάρει πρέφα όλοι», της απάντησε η Κατερίνα, με την Μαρία να λέει: «Δεν πειράζει. Ο μπαμπάς εγκρίνει. Ο μπαμπάς το ξέρει»

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ