Στανίση: Οι δύσκολες στιγμές στη ζωή της – Πώς η κρίση την ανάγκασε να πουλήσει τα κοσμήματά της – ΒΙΝΤΕΟ

Στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Κατερίνα Στανίση. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τα παιδικά χρόνια στη Γερμανία, όπου δούλευε από 12 χρονών για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά της, για το πως ένα τρανζίστορ έγινε ο λόγος για να ανακαλύψει από νωρίς την αγάπη της στη μουσική. Επίσης, η Κατερίνα Στανίση προέβη σε σημαντικές αποκαλύψεις, όπως στις παρενοχλήσεις που δέχονταν στα πρώτη της βήματα, στις συνεργασίες που σιχάθηκε λόγω συμπεριφοράς των συναδέλφων της και στους μυστικούς της έρωτες.

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως η κρίση την ανάγκασε να πουλήσει τα πανάκριβα κοσμήματα της για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της. «Υπάρχουν πράγματα που δεν θα τα εξομολογηθώ ποτέ. Με πιάνει τρέλα όταν θυμάμαι πόσα χρήματα είχα δώσει σε ρούχα. Αναγκάστηκα να πουλήσω όσο όσο τα κοσμήματά μου μέσα στην κρίση. Είχα πολλά έξοδα και δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω και τέλειωσαν κι αυτά. Έβγαλα χρήματα, αλλά έχω υπάρξει σπάταλη», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η Κατερίνα Στασίνη έστειλε το δικό της μήνυμα στις κακοποιημένες γυναίκες, λέγοντας ότι «η κακοποίηση σε μία σχέση δεν γίνεται μόνο μία φορά. Αν γίνει μία φορά, θα ξαναγίνει. Πρέπει οι γυναίκες να το καταγγέλλουν, να φεύγουν εντελώς γιατί θα ξαναγίνει».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ