Σε ρυθμούς Καρναβαλιού η Πάτρα αν και γενικό είναι ένα μούδιασμα μετά την ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων λόγω κορονοϊού. Μέλη πληρωμάτων αποφάσισαν να συνεχίσουν με την πομπή τους, και όπως είχαν ανακοινώσει λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα του Σαββάτου, οι στρατηγοί με τον σαματά τους και τα μέλη του Άσπρο Μαύρο, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγ. Γεωργίου για να ξεκινήσουν μια εντυπωσιακή πομπή στο κέντρο της Πάτρας, έχοντας μαζί και τις κατασκευές τους.
Σύμφωνα με το patrastimes.gr, στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έπειτα από συνεννόηση με τους καρναβαλιστές, επέτρεψαν την πομπή μέσω της Παντανάσσης προς τη Ρήγα Φεραίου, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στην κυκλοφορία.
Πάντως, σύμφωνα με το thebest.gr, γνωστοί καρναβαλιστές απευθύνουν κάλεσμα στα μέλη πληρωμάτων για αναμνηστική φωτογράφιση μπροστά από το δημοτικό θέατρο Απόλλων στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, φορώντας τις στολές που είχαν ετοιμάσει για το φετινό καρναβάλι.
Το ραντεβού ορίστηκε για την Κυριακή 1 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι, προκειμένου όπως λένε να τραβήξουν αναμνηστική φωτογραφία για το μη γενόμενο καρναβάλι του 2020. Νωρίτερα θα πραγματοποιήσουν παρέλαση με τσίγκινα ξεκινώντας από την Πλατεία Ομονοίας.Πηγή: patrastimes.gr, thebest.gr, Οι φωτό από το thebest.gr
ΠΑΣΟΚ: Μαζική συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων – Ψήφισαν πάνω από 150.000 μέλη
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πρόβλημα στο γόνατο από άσχημη προσγείωση σε αγώνα των Μπακς – Δείτε πως έγινε ο μικροτραυματισμός
ENIKOS NETWORK
Makeup artists συμβουλεύουν για τα τέλεια φρύδια: Αφήστε κάτω το τσιμπηδάκι και πιάστε το μολύβι φρυδιών