Πατρινό Καρναβάλι: Πληρώματα έκαναν πομπή υπό αστυνομική παρουσία – ΦΩΤΟ

Σε ρυθμούς Καρναβαλιού η Πάτρα αν και γενικό είναι ένα μούδιασμα μετά την ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων λόγω κορονοϊού. Μέλη πληρωμάτων αποφάσισαν να συνεχίσουν με την πομπή τους, και όπως είχαν ανακοινώσει λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα του Σαββάτου, οι στρατηγοί με τον σαματά τους και τα μέλη του Άσπρο Μαύρο, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγ. Γεωργίου για να ξεκινήσουν μια εντυπωσιακή πομπή στο κέντρο της Πάτρας, έχοντας μαζί και τις κατασκευές τους.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έπειτα από συνεννόηση με τους καρναβαλιστές, επέτρεψαν την πομπή μέσω της Παντανάσσης προς τη Ρήγα Φεραίου, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στην κυκλοφορία.

Πάντως, σύμφωνα με το thebest.gr, γνωστοί καρναβαλιστές απευθύνουν κάλεσμα στα μέλη πληρωμάτων για αναμνηστική φωτογράφιση μπροστά από το δημοτικό θέατρο Απόλλων στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, φορώντας τις στολές που είχαν ετοιμάσει για το φετινό καρναβάλι.

Το ραντεβού ορίστηκε για την Κυριακή 1 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι, προκειμένου όπως λένε να τραβήξουν αναμνηστική φωτογραφία για το μη γενόμενο καρναβάλι του 2020. Νωρίτερα θα πραγματοποιήσουν παρέλαση με τσίγκινα ξεκινώντας από την Πλατεία Ομονοίας.Πηγή: patrastimes.gr, thebest.gr, Οι φωτό από το thebest.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ