Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου στον Realfm 97,8: Η επίταξη που ασκείται είναι ένα βίαιο μέσο

“Η συνεργασία είναι προαπαιτούμενο για να έχουμε σε όλα ένα καλό αποτέλεσμα. Η συνεργασία όμως απαιτεί αμοιβαιότητα στη σχέση και οικοδόμηση εμπιστοσύνης, το μέτρο της επίταξης τη διατάραξε πολύ ισχυρά”, είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, μιλώντας Realfm 97,8 και τους Γιώργο Χουδαλάκη, Ιωσήφ Καλαμαράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Η επίταξη που ασκείται είναι ένα βίαιο μέσον και νομικά αλλά και πραγματικά, μιλάμε για ιδιωτικές περιουσίες. Αυτό είναι ένα σημείο το οποίο θα πρέπει η κυβέρνηση άμεσα να το ανασχεδιάσει. Πλέον έχει ξεπεραστεί η υπόθεση εάν θα είναι κλειστά ή ανοιχτά και εκ των πραγμάτων αλλά και νομικά έχει διευκρινιστεί ότι πάνω από 25 μέρες δεν μπορεί να είναι κανένας έγκλειστος”, δήλωσε ο κ. Στάντζος.

Σχετικά με τα αντισταθμιστικά οφέλη που σχετίζονται με την παραμονή των μεταναστών ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου σημείωσε: “Σε αυτό το επίπεδο και στο επίπεδο του αντίδωρου εγώ είμαι αρνητικός. Στο αν ο τόπος έχει υποστεί τόσο μεγάλη ζημιά, που έχει υποστεί και υπάρχει και αβεβαιότητα σε σχέση με το μέλλον χρειάζονται πολιτικοί σχεδιασμοί εδώ και τώρα… Αντίδωρα όμως προκειμένου να αποδεχτούμε αυτού του είδους σχεδιασμούς έχουν απορριφθεί από όλα τα εκλεγμένα σώματα της αυτοδιοίκησης στο Βόρειο και στο Νότιο Αιγαίο”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ