Περιπέτεια για μαθητές σε εκδρομή στην Πράγα: Έπαθαν δηλητηρίαση – Τι λένε καθηγητές στο enikos.gr

Άσχημη τροπή πήρε η καθιερωμένη πενθήμερη εκδρομή στην Πράγα για τους μαθητές του Βενετόκλειου Λυκείου Ρόδου. Οι ξέγνοιαστες στιγμές μετατράπηκαν σε περιπέτεια, καθώς 17 μαθητές έπαθαν τροφική δηλητηρίαση.

Σε επικοινωνία του enikos.gr με το σχολείο, αναφέρθηκε ότι “τα παιδιά έφαγαν σνίτσελ για το οποίο υπήρξαν παράπονα ότι η μυρωδιά τους ήταν άσχημη. Συνολικά 17 άτομα έπαθαν δηλητηρίαση, η οποία στη συνέχεια εξελίσσεται σε ιογενή γαστρεντερίτιδα. Τα παιδιά έχουν επιστρέψει και είναι τώρα όλα καλά στην υγεία τους. Ευτυχώς και οι συνοδοί της εκδρομής ήταν έμπειροι και διαχειρίστηκαν το θέμα αμέσως φροντίζοντας για την υγεία των παιδιών”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μαθητές μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο, όταν εκδηλώθηκαν τα συμπτώματα της δηλητηρίασης, ενώ όπως τονίζεται καθηγητές διαμαρτυρήθηκαν για το φαγητό στον υπεύθυνο του εστιατορίου όπου έφαγαν τα παιδιά λέγοντας ότι μύριζε άσχημα το φαγητό, όμως ο ίδιος έλεγε ότι στην Πράγα οι γεύσεις είναι διαφορετικές σε σχέση με την Ελλάδα γιατί χρησιμοποιούν άλλο λάδι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ