Νέες πληροφορίες για τον παίκτη talent show που επιτέθηκε με αλυσοπρίονο στην αδελφή του

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το οικογενειακό θρίλερ που εκτυλίχτηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην Ηλιούπολη, με πρωταγωνιστή έναν πρώην διαγωνιζόμενο talent show, ο οποίος απείλησε να κομματιάσει με αλυσοπρίονο την αδελφή του.

Ο 47χρονος κηπουρός και πρώην υποψήφιος παίκτης του «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», ευρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ επιχείρησε να εισβάλλει στο σπίτι της αδελφής του στην οδό Κυπριανού, κρατώντας αλυσοπρίονο και απειλώντας να δολοφονήσει την ίδια και την οικογένειά της.

Προηγουμένως, ο άνδρας φορώντας ένα κράνος μπήκε στο διαμέρισμα όπου διαμένει ο θείος του κουνιάδου του και αφού τον ακινητοποίησε με ψεύτικο πιστόλι, του έβαλε μια μπάλα από κάλτσες στο στόμα καθώς και μονωτική ταινία για να μην μπορεί να φωνάξει και του πέρασε χειροπέδες. Στη συνέχεια, παίρνοντας τα κλειδιά για το διαμέρισμα όπου διαμένει η 40χρονη αδελφή του με τον σύζυγο και τον 12χρονο γιο τους, εισέβαλε στο σπίτι τους σε έξαλλη κατάσταση κρατώντας το αλυσοπρίονο και απείλησε να τους ξεκληρίσει.

Σύμφωνα με την Espresso, ο σύζυγος της αδελφής του, που βρισκόταν στην κουζίνα, μόλις αντιλήφτηκε την κατάσταση έτρεξε προς την πόρτα επιχειρώντας να τον απωθήσει για να προστατεύσει την οικογένειά του. Οι δύο άντρες, σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσαν κυριολεκτικά μάχη, ενώ έντρομη η 40χρονη, που ξύπνησε από τη φασαρία, κάλεσε την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σημείο και με τη συνδρομή ανδρών της ΟΠΚΕ κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 47χρονο.

Όπως εξήγησε στην εφημερίδα η δικηγόρος της αδελφής του 47χρονου, το ανήλικο παιδί της οικογένειας κλείστηκε στη ντουλάπα για να σωθεί, ενώ ο άνδρας είχε επιτεθεί ξανά στην αδελφή του, τραυματίζοντάς την με μαχαίρι, το 2013. Τότε καταδικάστηκε για την πράξη του και εξέτισε ένα τμήμα της ποινής του στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού, ενώ στη συνέχεια αποφυλακίστηκε υφ’ όρον.

Μετά το περιστατικό του Σαββάτου και τη σύλληψή του, ο 47χρονος με εισαγγελική εντολή τέθηκε σε αναγκαστική νοσηλεία και μεταφέρθηκε στο Δαφνί, ενώ η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ο 47χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας έχει βαρύ ψυχιατρικό ιστορικό. Πριν από περίπου 1,5 χρόνο είχε εμφανιστεί στο γνωστό talent show ντυμένος στα μαύρα και με poker face, προκαλώντας αμηχανία στους κριτές. Δεν είχε καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Πηγή: espressonews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ