Αργολίδα: Στόχος διαρρηκτών τα σπίτια καλλιτεχνών – ΒΙΝΤΕΟ

Στο στόχαστρο διαρρηκτών έχουν μπει οι εξοχικές κατοικίες γνωστών καλλιτεχνών στην Αργολίδα και συγκεκριμένα σε Επίδαυρο και Λυγουριό.

Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ALPHA, δύο φορές έχουν παραβιάσει το σπίτι της Καίτης Γαρμπής και του Διονύση Σχοινά ενώ ο Μιχάλης Ρέππας περιέγραψε πως έγινε η κλοπή την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι και κολυμπούσε στην πισίνα. Μάλιστα όπως λέει ο γνωστός σεναριογράφος, του είχαν πάρει μέχρι και τα παπούτσια.

Η Χρυσούλα Διαβάτη και ο Νικήτας Τσακίρογλου μίλησαν στην κάμερα του δελτίου ειδήσεων για την κλοπή που σημειώθηκε στο εξοχικό τους και την οποία διαπίστωσαν την περασμένη Δευτέρα, με αφορμή την βράβευσή τους στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου “Γέφυρες” στο Ναύπλιο.

«Ήταν ένα σπίτι αναστατωμένο και βρώμικο, αυτά που γίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις. Σε ένα τέτοιο σπίτι ποτέ δεν έχεις πολύτιμα αντικείμενα. Είσαι ηλίθιος και είναι ηλίθιοι κι αυτοί που πάνε και κάνουν τις ζημιές. Το κράτος πρέπει να κοιτάξει να προστατέψει τους πολίτες…» είπε η Χρυσούλα Διαβάτη στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha.

«Υπάρχει βανδαλισμός, είναι βάνδαλοι οι άνθρωποι. Φαίνεται από τις πράξεις που έκαναν. Κατέβασαν χαλκούς, από σωλήνες και καλοριφέρ…» πρόσθεσε ο Νικήτας Τσακίρογλου.Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ