Τραγωδία στη Λιβαδειά: Νεκροί δύο φίλοι σε τροχαίο – ΦΩΤΟ

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο. Δύο οικογένειες βυθίστηκαν στο πένθος, καθώς δύο νέοι άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες στην εθνική οδό Λιβαδειάς-Θηβών.

Το τροχείο σημειώθηκε περίπου στις 6:00 το πρωί, στο 28ο χιλμ της εθνικής. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 22χρονος και στο οποίο επέβαινε και ένας 24χρονος φίλος του, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα και είχε οδηγό έναν 43χρονο.

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, το πρώτο αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε σε δέντρο, όπου και ακινητοποιήθηκε. Δυστυχώς από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν νεκροί οι δύο φίλοι. Από το δεύτερο αυτοκίνητο βγήκαν ελαφρά τραυματισμένοι ο οδηγός και οι άλλοι τρεις επιβάτες του οχήματος ηλικίας 48, 43 και 77 ετών.

Δύο εκ των τραυματιών μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς και οι άλλοι δύο στο αντίστοιχο της Θήβας. Εκεί μεταφέρθηκαν και οι σοροί των δύο άτυχων νέων ώστε να σταλούν στη συνέχεια σε ιατροδικαστική υπηρεσία για νεκροψία – νεκροτομή.

Την προανάκριση διενεργεί το ΤΤ Λιβαδειάς, που ερευνά και την εμπλοκή στο τροχαίο ενός ακόμη οχήματος που βρέθηκε με υλικές ζημιές στο σημείο με οδηγό έναν 58χρονο.

Πηγή: lamiareport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ