Άγριο έγκλημα στην Κρήτη: «Είμαι ένα ζόμπι. Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του» – ΒΙΝΤΕΟ

«Δε θυμάμαι μία ημέρα από τη ζωή μου τα τελευταία τέσσερα με πέντε χρόνια να είμαι νηφάλιος. Είμαι, δηλαδή, ένα κινούμενο ζόμπι», φέρεται να κατέθεσε ο γυμναστής, που κατηγορείται για το άγριο φονικό στις Μοίρες, στην Κρήτη.

Ο δράστης, που είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ και μετεκπαιδευτής στην Ειδική Αγωγή, αποκάλυψε στις αρχές το πρόβλημα που έχει με το αλκοόλ, και το οποίο τον οδήγησε -όπως ισχυρίζεται- να διαπράξει τη δολοφονία με θύμα τον σπιτονοικοκύρη της εν διαστάσει συζύγου του.

Ο ίδιος παραδέχεται ότι είναι σε διάσταση λόγω προβλημάτων που ο ίδιος δημιούργησε και αναφέρει: «Δε θυμάμαι μία ημέρα από τη ζωή μου τα τελευταία τέσσερα με πέντε χρόνια να είμαι νηφάλιος. Είμαι, δηλαδή, ένα κινούμενο ζόμπι. Οι αστυνομικοί με συνέλαβαν λέγοντάς μου ότι σκότωσα άνθρωπο. Πραγματικά, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου δεν μπορούσα να πιστέψω ότι από τα χέρια μου αφαιρέθηκε μία ανθρώπινη ζωή. Ακόμα και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ανακαλέσω στη μνήμη του τίποτα από την ημέρα του εγκλήματος».

Όπως μεταδίδει το Star, ο δράστης ζητά συγγνώμη και επιμένει ότι δεν καταλάβαινε τι έκανε για να καταλήξει: «Ούτως ή άλλως τη ζωή μου την κατέστρεψα. Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του θύματος, τον οποίο ούτε την όψη δεν γνώριζα. Το όπλο το είχα αγοράσει πριν από δέκα χρόνια από έναν αλλοδαπό μαζί με τις σφαίρες και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά».

Ζητεί επίσης να εξεταστεί από ψυχίατρο για το χρόνιο, όπως ισχυρίζεται, πρόβλημα που έχει με το αλκοόλ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις χθες το βράδυ στα κρατητήρια συνειδητοποίησε ότι έχει αφαιρέσει μία ανθρώπινη ζωή.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του Star:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ