Θάνατος οπαδού στη Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 24χρονος κατηγορούμενος

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 24χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση θανάτου του οπαδού στη Θεσσαλονίκη, ενώ ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 26χρονος. Ο πρώτος κατηγορείται για θανατηφόρα σωματική βλάβη, ενώ ο δεύτερος για συνέργεια σε σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η απολογία των δύο κατηγορουμένων στον ανακριτή, διήρκεσε τέσσερις ώρες. Και οι δύο προσήλθαν στον ανακριτή με καλυμμένα τα πρόσωπα τους, αρνήθηκαν ότι συμμετείχαν στη συμπλοκή, αλλά παραδέχτηκαν ότι βρίσκονταν στην περιοχή και για το λόγο αυτό καταγράφηκε η παρουσία τους από κάμερες ασφαλείας. Όπως υποστήριξαν όμως, βρίσκονταν αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο της συμπλοκής και σε άλλη χρονική στιγμή.

Στις ανακριτικές αρχές κατέθεσε και η ιατροδικαστής που εξέτασε τον άτυχο νεαρό. Σύμφωνα με το πόρισμα της, ο θάνατος του 28χρονου οπαδού από τη Βουλγαρία προκλήθηκε από το χτύπημα του διερχόμενου αυτοκινήτου.

Η υπόθεση της 26χρονης οδηγού, θα εξεταστεί ξεχωριστά. Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος της για ανθρωποκτονία από αμέλεια και οι εισαγγελικές αρχές έχουν δώσει εντολή στην τροχαία να κάνει έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες παράσυρσης που οδήγησαν στο θάνατο του άτυχου οπαδού.

Την Τετάρτη συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον άτυχο 28χρονο. Απαρηγόρητοι οι γονείς του ζήτησαν να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον χαμό του παιδιού τους.

Πηγή: ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ