Λάρισα: Ένορκη ανάκριση για τον ιερέα που κατηγορείται ότι χαστούκισε γυναίκα που πήρε δεύτερο αντίδωρο

Ένορκη ανάκριση προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγγελίες σε βάρος του 48χρονου ιερέα σύμφωνα με τις οποίες χαστούκισε μία 60χρονη γιατί πήρε δεύτερο κομμάτι αντίδωρο διέταξε, όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελευθερία, ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος μετά τις καταγγελίες σε βάρoς του κληρικού, παρενέβη τo Σάββατο και διέταξε ένορκες ανακρίσεις, τις οποίες ορίστηκε να διεκπεραιώσει ο Αρχιερατικός Eπίτροπος Λάρισας π. Αθανάσιος Κοζανίτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 48χρονος ιερέας συνοικιακού ναού της Λάρισας σύμφωνα με μαρτυρίες ενοριτών κατηγορείται πως χειροδίκησε σε βάρος 60χρονης γυναίκας. To περιστατικό σημειώθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, όταν σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ιερέας επιτέθηκε στην 60χρονη γιατί πήρε δεύτερο αντίδωρο. Με τον ιερέα να χαστουκίζει την 60χρονη, να τη χτυπά ενώ κατά άλλους την τραβούσε από τα μαλλιά.

Στο πλαίσιο των ένορκων ανακρίσεων, τις επόμενες ημέρες οι φερόμενοι ως εμπλεκό­μενοι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για το πώς συνέβη το περιστατικό.

Πηγή πληροφοριών: εφημερίδα Ελευθερία, onlarissa.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ