Τραγωδία σε λούνα παρκ στον Αλμυρό: Συγκλονίζει η μητέρα της 13χρονης που σκοτώθηκε – ΒΙΝΤΕΟ

Δύσκολες ήταν οι φετινές γιορτές για την οικογένεια της 13χρονης που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου τον περασμένο Αύγουστο, όταν εκσφενδονίστηκε από το «χαλί». Ο πόνος για την οικογένεια της είναι αβάστακτος, ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς την Σεραϊνά τους.

“Τι γιορτές να κάνουμε χωρίς το κορίτσι μας; Είναι αισθητή η απουσία της. Καμιά φορά φωνάζω την άλλη κόρη μου Σεραϊνα. Ήταν 13 χρόνων και είχε ύψος 1,75. Έμπαινε και έδινε ζωή στο σπίτι. Όλες οι μέρες είναι δύσκολες, αλλά αυτές είναι ακόμα πιο πολύ. Να σας πω την αλήθεια, νομίζω ότι έχει φύγει ένα κομμάτι από το σώμα μου”, είπε η μητέρα της αδικοχαμένης 13χρονης.

Σύμφωνα με το Star, το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων παραδόθηκε στις Αρχές και αναφέρει ότι για το δυστύχημα στο λούνα παρκ του Αλμυρού φταίει ο χειριστής και η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει. Αναφέρει μάλιστα ότι η μαθήτρια εκτοξεύτηκε από τη θέση της.

Η εισαγγελία Βόλου θα εξετάσει τώρα όλα τα στοιχεία, προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι φταίνε για τον άδικο χαμό του κοριτσιού.

“Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα το μηχάνημα φταίει γιατί το είχαν δηλώσει 15 ίππων αλλά ήταν 123,6 και ήταν και μεθυσμένος ο χειριστής. Aν δεν το σταματούσε κάποιος άνθρωπος θα έφευγαν και άλλα παιδιά. Δεν το σταμάτησε ο χειριστής” πρόσθεσε η μητέρα της 13χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ