Τραγωδία στην Πεύκη: Η στιγμή που ο πατέρας της 5χρονης έμαθε την αλήθεια – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες για την ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί στην Πεύκη, όπου μία 32χρονη μητέρα έριξε την 5χρονη κόρη της στο κενό και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος έμαθε τι είχε συμβεί μόνο όταν έφτασε πια στο σπίτι, όπου διέμενε η 32χρονη με την κορούλα τους.

Αρχικά, του είπαν πως έχει γίνει ληστεία στο σπίτι. Ο άνδρας έφυγε εσπευσμένα από τη δουλειά του στο Πικέρμι και έφτασε γρήγορα στην Πεύκη, όπου ήρθε αντιμέτωπος με τη φρικτή αλήθεια.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης. Σύμφωνα με την αστυνομία, η 32χρονη ανέβηκε στην ταράτσα του τριώροφου κτίσματος, όπου διέμενε με την κόρη της, και πέταξε την 5χρονη στον φωταγωγό. Στη συνέχεια, η ίδια πήγε στο μπροστινό μέρος του κτιρίου και έπεσε στο κενό. Αφού χτύπησε στην τέντα στη συνέχεια κατέληξε στον δρόμο, όπου και ξεψύχησε.

Μητέρα και κόρη διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως είναι και οι δύο νεκρές, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ.

Ο πεθερός της 32χρονης και παππούς του παιδιού, πάντως, είπε στους δημοσιογράφους πως η 32χρονη έπεσε στο κενό αγκαλιά με το παιδί της.

Οι αρχές ερευνούν εάν η μητέρα είχε αφήσει κάποιο σημείωμα όπου να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη. Πληροφορίες αναφέρουν πως η 32χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα στο παρελθόν, ενώ και το 5χρονο κοριτσάκι είχε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ