Έκλεψαν τον “θησαυρό” του Αλέκου Σακελλάριου – “Μαύρες” γιορτές για τη σύζυγο του αείμνηστου σκηνοθέτη

“Μαύρες” γιορτές πέρασε η Τίνα Σακελλάριου, χήρα του αείμνηστου σκηνοθέτη Αλέκου Σακελλάριου η οποία σύμφωνα με την Espresso, έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας.

Οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της στην οδό Ευελπίδων, το έκαναν άνω κάτω και έφυγαν παίρνοντας ρούχα, τσάντες και κοσμήματα αξίας 35.000 ευρώ.

Πήραν ακόμη και τον «θησαυρό» του Αλέκου Σακελλάριου που κρατούσε η γυναίκα του ως κόρη οφθαλμού, όλα αυτά τα χρόνια. Πρόκειται για κειμήλια μεγάλης συναισθηματικής και πολιτιστικής αξίας. Συγκεκριμένα, οι ληστές πήραν τη συλλογή με τις χρυσές πένες του, με τις οποίες έγραφε τα σενάρια των ταινιών, αλλά και τα χρονογραφήματα και ευθυμογραφήματά του που δημοσιεύονταν σε εφημερίδες.

«Ζω μαύρες γιορτές. Όλα έγιναν μέρα μεσημέρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα στο κέντρο της Αθήνας. Έφυγα από το σπίτι στις 3 το μεσημέρι και επέστρεψα στις 5 και μισή το απόγευμα. Οι διαρρήκτες τα πήραν όλα: ρούχα, κοσμήματα, τσάντες, τις χρυσές πένες του Αλέκου μου. Είμαι ακόμη σε κατάσταση σοκ. Δεν άφησαν τίποτα όρθιο, τα φόρτωσαν όλα και τα πήραν. Η ζημιά ξεπερνάει τα 35.000 ευρώ. Αυτό που με θλίβει περισσότερο είναι ότι πήραν και τις χρυσές πένες του συζύγου μου, που έχουν για εμένα συναισθηματική αξία. Τις είχα στο γραφείο του. Με αυτές τις πένες έγραψε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου. Πρόκειται για επαγγελματίες διαρρήκτες, καθώς ήξεραν που να χτυπήσουν», ανέφερε στην Espresso η χήρα του αείμνηστου σκηνοθέτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ