Γιάννης Κότσιρας: Ο Θάνος δεν “έφυγε”, πήγε να ξεκουραστεί – Υπήρξε για μένα μία πατρική φιγούρα – ΒΙΝΤΕΟ

Συντετριμμένος από την απώλεια του Θάνου Μικρούτσικου είναι ο Γιάννης Κότσιρας. Ο γνωστός τραγουδιστής που υπήρξε στενός φίλος και συνεργάτης του Θάνου Μικρούτσικου, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και τον Γιώργο Παπαδάκη με τα πιο τρυφερά λόγια για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη.

Όπως είπε, « έχουμε ορφανέψει αρκετά. Ο Θάνος υπήρξε ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού πολιτισμού, δημιούργησε έναν δικό του δρόμο, τον οποίον ακολουθήσαμε πάρα πολλοί. Νιώθω πάρα πολύ μόνος μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί. Ο Θάνος για μένα υπήρξε μία πατρική φιγούρα. Ενώ όλοι το περιμέναμε, ο Θάνος ήταν τέτοιος μαχητής και τέτοιος αγωνιστής που επειδή είχε ήδη νικήσει τις στατιστικές του συγκεκριμένου τύπου της αρρώστιας, κάπου πίσω στο μέρος του μυαλού μας πιστεύαμε ότι μπορεί να νικήσει και αυτήν την περίπτωση».

«Εμείς οι απλοί ακροατές, δεν γνωρίζουμε το σύνολο του έργου του το οποίο είναι πολύ πιο μεγάλο, τεράστιο και παγκόσμιο. Και επειδή εμείς ξέραμε ότι ο Θάνος είναι ακούραστος, νομίζω ότι μετά από 72 χρόνια κουράστηκε. Δεν έφυγε ο Θάνος, κουράστηκε, πήγε να ξεκουραστεί», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ