Σκορπιός: Εργοτάξιο το νησί του Ωνάση – Σε εξέλιξη τα έργα για τη μεταμόρφωσή του σε VIP προορισμό

Ο ήχος των σκαπτικών μηχανημάτων ταράζει για πρώτη φορά ύστερα από δεκαετίες, την ηρεμία στον Σκορπιό. Ανάμεσα στις υπεραιωνόβιες ελιές, τις δάφνες και τις αροκάριες τα συνεργεία κινούνται ασταμάτητα, στα δρομάκια, όπου- μια άλλη εποχή- έκανε τις βόλτες του ο Αριστοτέλης Ωνάσης έχοντας στο πλευρό του την Τζάκι Κένεντι ή τη Μαρία Κάλλας.

Το σχέδιο ανάπλασης του νησιού έχει πλέον περάσει από τη θεωρία στην πράξη, με τα έργα, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”, να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και την οικογένεια Ριμπολόβλεφ αποφασισμένη να ενσωματώσει στο επενδυτικό project την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

“Πρόσφατα άρχισαν οι εργασίες για την ανάπτυξη της υποδομής. Οι δρόμοι πρέπει να ενισχυθούν, τα σημεία εκσκαφής πρέπει να είναι καλά διαρρυθμισμένα, η υλικοτεχνική υποστήριξη πρέπει να οργανωθεί” λέει ο σύμβουλος και εκπρόσωπος της οικογένειας Ριμπολόβλεφ, Σεργκέι Τσερνίτσιν προσθέτοντας: “το σημαντικότερο είναι η πρόθεσή μας να χρησιμοποιήσουμε σύγχρονες τεχνολογίες για τα διάφορα μέρη του έργου. Πρώτα απ’ όλα μιλάμε για τα νέα ενεργειακά συστήματα”.

Προς το παρόν γίνονται στο νησί έργα υποδομών ώστε σε δεύτερο χρόνο να ξεκινήσουν τα κτίρια. Στα υπάρχοντα κτίσματα θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης ή επέκτασης και επιπλέον θα χτιστούν το main complex με 7 VIP σουίτες και 12 επαύλεις από μηδενική βάση. Το συγκρότημα θα περιλαμβάνει πισίνες, τεχνητή λίμνη, spa, αίθουσα προβολών, καθιστικά, αθλητικές εγκαταστάσεις και κοινόχρηστους χώρους. Όλα τα κτίρια μαζί θα διαθέτουν 48 κλίνες και η οικογένεια των “Ρίμπο” φιλοδοξεί να αποτελεί το νησί στο μέλλον πόλο έλξης για τους πλούσιους και διάσημους του πλανήτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ